Hatalmi játszmák 5. [2/5]


o ☆ o

Hűvös, őszi levegő süvített be a limuzin ülésterébe, ahogy a sofőr igyekezett az autó ajtaját szélesre tárni. Jimin keze olyan természetességgel nyújtott segítséget, mintha egy letűnt kor hercege lenne. Mosolyognom kellett a jeleneten, ami megelevenedett a szemeim előtt: az aranyló képzeletben Jimin, páncélba burkolva, koronával a fején igyekezett kisegíteni az érkező kisasszonyt a hintóból. 
- Mi ez az elvetemült vigyor? – kérdezte Jimin, s már eltűnt a varázslat. A 21. század kegyetlenül csapott arcon a fekete öltönnyel, a csokornyakkendővel, a középen elválasztott sötét frizurával; apró, csillogó üvegporrá morzsolva a mesevilágomat. 
- Épp elképzeltelek tiarával a fejeden. – ferdítettem magabiztosan. Jimin a karját nyújtotta felém, s én könnyedén fogadtam az udvariaskodását, s igyekeztem felvenni a léptei tempóját, hogy végre becammogjunk a rendezvény helyszínére. 
- Mi van? – háborgott kissé gyanakvóan Jimin – Miféle hercegnőnek képzeltél el? 
- Nagyon csinos voltál. – néztem rá óriási szemekkel ártatlanul. 
- Remélem, rózsaszín abroncsos ruhát álmodtál nekem, sok csipkével meg tüllel. 
- Rám bízhatod magad, tényleg nagyon bájos voltál. 

A hotel báltermében lágy muzsika zsongott, ami kellemesen fedte be a helyiségben nyüzsgő egyenletes morajlást: a pezsgőspoharak aranyló csilingelését, a beszélgetés visszafogott szavait, a lépések megfáradt kopogását a lilásan csillogó padló felületén. Nyugodtan sétáltam végig Jimin-nel a kerek asztalok között, amiket hófehér abrosszal fedett be a személyzet. Nem lepett meg, hogy a visszafogott búgás elcsendesedett és mindenki tátott szájjal bámulta, ahogy a fekete, magassarkú cipőmben, az alakomra simuló, sötét kisestélyiben végigsétáltam az asztalok között, mintha csak a New York-i divathét kifutóján vonultam volna végig. Néhányan elrebegtek egy köszönésfélét, amire csak bájos mosollyal válaszoltam, s mikor megérkeztem a kiszemelt, elkülönített asztalomig, Jimin udvariasan kihúzta nekem a széket, s miután leültem kecsesen hátradobtam a szőkén csillogó, göndör fürtjeimet. Teljesen meglepett a mellém telepedő fekete hajú, jelentéktelen külsejű ismeretlen nő, akinek a sajtós bilétája olyan feltűnően lebegett a nyakában, hogy biztosra vettem csak valami kezdő újságírópalánta lehet, noha a hölgy arcát barázdázó ráncok nem erről tanúskodtak. 
- Üdvözlöm, kisasszony. – kezdett bele udvariasan – Feltehetek a Női értékek számára néhány kérdést? 
A lap címe semmit sem mondott, de mivel a vezetői ülésen a nagyfőnök külön felhívta a figyelmünket, hogy legyünk barátságosak – főleg a díjazottak – a konkurencia riportereivel, így igyekeztem jó képet vágni a vallatáshoz. A szemem sarkából rápillantottam Jimin-re, aki kíváncsian nézelődött ismerős alakok után kutatva. 
- Persze. Hallgatom. – nyögtem kelletlenül, noha igyekeztem a legjobb arcomat mutatni. 
- Először is szeretnék gratulálni a díjhoz. – csillogott a nő szeme – Biztosra veszem, hogy hatalmas megtiszteltetés, noha a saját cégétől díjat kapni… – A nő hangjában felbukkanó rosszindulat és lekicsinylés erőteljesen csengett ki. Elmosolyodtam. Valószínűleg hallott egyet s mást a lobbanékonyságomról, s úgy gondolta, egy kis botránnyal megtámogatja a no name lapja eladását. 
- Ez a díj számomra azt jelzi, hogy elégedettek a lapnál végzett tevékenységemmel. – vontam meg a vállam – Ennek természetesen örülök.
A kérdések kezdtek fárasztani. Úgy tűnt a nő nem adja fel könnyen, én viszont csendes tóként válaszoltam a felmerülő értelmetlen és érthetetlen feltevésekre. Még Jimin is elismerő pillantásokat vetett rám. 
- Megkérdezhetem, hogy milyen kapcsolatban áll a jóképű fiatalemberrel, akivel érkezett? 
Zavartan kezdtem a gyűrűs ujjamra felhúzott ékszert tekergetni, s próbáltam megfogalmazni magamban, hogy mi lenne a legjobb válasz erre a váratlan, személyes kérdésre. 
- Jimin az én… – nyelnem kellett, valahogy nem jött a számra a párom kifejezés. 
- Csak nem a vőlegénye? – csapott rá a nő a rosszul leplezett idegességemre, s még pofátlanul a kezemet is maga elé húzta, hogy jobban szemügyre vehesse a rajta pihenő ékszert. Csak bólintani tudtam, s biztosra vettem, hogy a bosszúság piros foltokat festett az arcomra. Ezt a pofátlanságot! 
- Ó és mikor lesz az esküvő? – csapott le a témára a nő kicsit sem tapintatosan, mire éreztem, hogy a tarkóm mentén halvány izzadtságcseppek kezdtek gyülekezni. Szerettem volna menekülőre fogni, s egy pillantást vetettem Jimin felé, hátha észreveszi a hangtalan segélykiáltásomat. Nem volt szerencsém. Jimin telefonja nesztelenül kezdett világítani, ezzel jelezve a hívást, s a férfi olyan könnyedén kért elnézést és lépett néhány méterrel messzebb, mintha nem fuldokoltam volna a túl indiszkrét kérdések hálójában. 
- Elnézést, de nem szívesen beszélek a magánéletemről. – próbáltam kedves maradni, de az arcomra települő kifejezés elég sokatmondó lehetett, hiszen a nő olyan gyorsan száguldott el a közelemből, mintha attól félne, hogy erőszakkal dörgölöm bele a fejét a csodálatosan fehér abroszba. 
- Jól vagy? – Harin hangja vidáman csengett, némi pezsgőt sejtettem a túlzott jókedve hátterében. Szinte beleburkolózott a ruhája szürkéskék színébe, ami elegánsan mutatta meg kellemes tejeskávé nyakát, míg a szoknyája a térde alá omlott, ezzel eltakarva a nő vékonyságát. A haja laza, sötétbarna kontyban pihent a tarkójánál, míg az apró táskáját a kezében szorongatta. 
- Szemét kis ribi! Bele akart mászni a kapcsolatom részleteibe. – morogtam kicsit sem kedvesen. 
- Persze az embereket mindig az érdekli, amiről a másik nem szívesen beszél. – okoskodott a lány – A jó riporterek úgy beszéltetik az alanyaikat, hogy azok rá sem ébrednek miket osztottak meg egy vadidegennel, csak mikor az újságban olvassák. 
- Ehhez biztos nagyon értesz… – nyögtem ki lehangoltan. 
- Nem igazán. – igazította maga alá Harin a szoknyáját, ahogy letelepedett mellém – Nem szeretek interjút készíteni. Sokkal jobb, ha arról írhatok, amiről akarok…
- Pedig én mindig azt gondoltam, hogy imádsz mások életében vájkálni. – toltam a gondolataimat Harin orra alá. 
- A kettő nem függ össze. – A nő arcára kiülő kifejezés félelmetessé tette a vonásait. – Jobban szeretem, ha az emberek nem tudják, hogy ismerem a titkaikat. Jobb, ha észrevétlennek tartanak. 

A folyosó halvány fényben úszott, s kevésbé volt lilás árnyalatokkal megtöltve, mint a hotel bálterme. A kanapé sötét bőrülésére telepedett Jimin olyan érdeklődéssel figyelte a telefonján megjelenő üzeneteket, hogy észre sem vette az egyenletesen kopogó lépteim hangját. Összefont karral figyeltem a lusta mozdulatokat, amivel a kijelzőn játszadozott, kellett neki néhány pillanat, mire megérezte a tekintetemből áradó dühöt. Kicsit sem tetszett a gondolat, hogy noha egy párként jelentünk meg, Ő az első adandó alkalommal lelép a szupi-csillogó levendulapartiról, hogy magányosan molesztálja a telefonját. 
- Ezt muszáj volt elintéznem. – emelte meg a telefonját, mintha csak ezzel mindent megmagyarázott volna. 
- Aha. – flegmának tűnt a hangom, s a szemforgatás, amivel kiegészítettem a gondolataimat. A reakcióim elég erőteljesen tolták Jimin képébe a tényt, hogy ezzel az indoklással rohadtul nem vagyok elégedett. – Mégis mi volt olyan kurva sürgős, hogy magamra hagytál, amikor szükségem lett volna rád?
- Felhívtak a kedvenc helyszínemről… az egyik jövő májusi hétvége megüresedett és megkérdezték, hogy nem lenne-e valami nagyszabású rendezvényem akkorra. 
- Májusban lesz az az izé is, nem? – hadonásztam nagyokat. Emlékeztem, hogy Jimin valami nagy dobásra készült tavasszal, de hogy mire? Abban már nem voltam olyan biztos. 
- De igen – mosolygott Jimin jókedvűen –, az az „izé” is májusban lesz. 
Dühösen morogtam az orrom alatt, de Jimin-t egyáltalán nem érdekelték a nem túl szalonképes okosságaim, csak nyújtózva felállt és hozzám sétálva végigsimította a karomat. Az érintése felhőtlen melegséggel vonta be a bőröm, s az arcára telepedő elégedett kifejezés valahogy az én jókedvemet is meghozta. Nyugodtan sétáltunk be ismét a hatalmas levendulaszín terembe, a kellemes muzsika jóleső szólama egészen hangosnak tűnt Jimin hangjához képest:
- Szóval lefoglaltam a helyet… – vont vállat a férfi hanyagul, majd még hozzátette – nekünk. 
- Nekünk? – ütötte meg a fülemet az utolsó szó. 
- Igen, a májusi esküvők mindig szépek. – magyarázta, mintha csak az időjárásról beszélnénk. 
Kikerekedtek a szemeim, a gyomrom görcsbe rándult, s biztosra vettem, hogy el is sápadtam, mivel Jimin az első ülőalkalmatosság felé hurcolt, amit meglátott, s hihetetlen gyengédséggel taszított a felületére. 
- Kicsit elsápadtál. – motyogta – Biztos leesett a vérnyomásod. – Valahogy nem volt szívem bevallani, hogy a hirtelen kiötlött dátum volt rám ilyen hatással. – Hozok neked egy kis vizet. 
A gyanútlanul sétálgató pincér egész ijedt fejet vágott, mikor hirtelen leemeltem egy poharat a tálcájáról, s még mielőtt megszólalhatott volna kiürítettem. 
- Adjon még egyet! – pakoltam vissza az üres pezsgőspoharat, és kifejezetten sajnáltam, hogy erősebb italokat nem cipelnek magukkal a pingvinnek öltözött alakok. Már a harmadik pohárkát helyeztem vissza a tálcára, mikor úgy ítéltem meg, hogy talán némileg lenyugodtam, így intettem a fickónak, hogy induljon tovább. A fejemben zavarosan kavarogtak a gondolatok, az addigi messzeségben lebegő ködkép, hirtelen borzasztóan ijesztő valósággá vált. A gyűrűre pillantottam, ami szikrázva verte vissza a fényt: a fehér árnyalatú virágmintába helyezett gyémánt vidáman csillogott, az apró kövek körkörös hullámzó vonallal simultak az ujjamra. 
- Most meg egész pirosnak tűnik az arcod. – érintette meg a kezemet Jimin, s könnyedén a vizes poharat az ujjaim közé csúsztatta – Minden rendben? Nem szédülsz vagy tudom-is-én? 
- Túlzásba viszed a törődést, Jimin! – telepedett le Harin a mellettem álló székre – Menj, keresd meg Jungkook-ot, ideje lenne hazavinnie. – Jimin rosszalló pillantásokat vetett a nőre, de végül nagy sóhajt hallatva elindult megkeresni az asszisztensemet. – Na mesélj! – kíváncsiskodott Harin – Mi történt? 
- Jimin közölte, hogy májusban lesz az esküvőnk. – hebegtem magam elé, rá sem pillantva a mellettem ülőre. 
- A május jó hónap. – bólintott Harin, mire rákaptam a tekintetem. 
- Te most szívatsz? – csattantam fel. 
- Ugyan már, mit gondoltál, meddig fogja húzni az esküvőt? – forgatta meg a lány a szemeit. 
- Én hosszú jegyességre számítottam. – vallottam be kissé csendesebben. 
- Tudod te, mikor vette meg azt a gyűrűt? – sóhajtott fáradtan Harin, s a fejét a kezem felé billentette. 
- Honnan tudhatnám? 
- Nem ismerős a mintája? 
- Én nem is tudom… – Vizslatva bámultam a gyűrűt, s próbáltam ráébredni, hogy hol láttam már legalább valami hasonlót, amikor hirtelen beugrott egy jelenet, szinte a fülemben csengtek Jimin szavai, s ahogy elém csúsztatta az ékszeres dobozt. 
- Már vagy két éve megvette a gyűrűt a karkötővel együtt. – adta tudtomra a rejtély megoldását Harin, s nagy lelkesedéssel üdvözölte Jungkook-ot, aki a partin a kisérője szerepében is tetszelgett. A búcsúzásuk valahogy elvegyült a többi ember dörmögésében, s a halk muzsikában… Kellett néhány perc, hogy feldolgozzam a tényt: Jimin évek óta tervezte a lánykérést. 


A bőrömet a levegő hűvös érintése simogatta, a takaró valahol a derekam környékén megtekeredve váltott irányt, így a fenekem, s a combjaim kénytelenek voltak a szoba hőmérsékletének szeszélyeit elviselni. Valójában nem volt hideg, mégis úgy éreztem, hogy a forró katlan után jégverem hőfokú a hálószobánk. Igyekeztem közelebb araszolni Jimin-hez, de csak a rideg lepedőt sikerült jobban feltérképeznem, Jimin hollétéről pedig csak elméleteket szőhettem. A nehéz léptek dübörögve verték fel a helyiség csendjét, s a hirtelen beálló némaságban csak Jimin halk légzésének nesze tanúskodott arról, hogy a férfi a szoba menedékébe merészkedett. A sóhaja fáradt volt, a mozdulata pedig cseppet sem forrósította fel az érzékeimet: óvatosan takart be, mintha attól rettegne, hogy a bőre az enyémhez érhet. S nekem olyan balsejtelem kúszott a lelkembe, mint addig még soha… 

A laptopom felületén ott sorakozott vagy húsz olvasatlan e-mail, a postám még mindig az asztalom szélén ácsorgott, ahogy a három mappa is, amit Jungkook nemrég behozott nekem. Unottan tettem a kezem a billentyűzetre, majd nagyot sóhajtva emeltem fel az ujjaim. Jimin reggeli tartózkodása járt a fejemben, s az érzés, amit a hűvössége váltott ki belőlem. Morcosan sóhajtottam fel, s az egyik tincsemet kezdtem körkörösen felcsavarni a mutatóujjamra. 
- Nekem kéne sóhajtoznom, hogy megint csak lopod a napot! – nyafogott Jungkook, aki ki-tudja-mióta állt az ajtóban. Láthatóan nem volt a nyugalom megtestesülése, amit azzal is kinyilvánított, hogy zajosan helyezte el az egyik kezében szorongatott vázát, amiben számomra ismeretlen piros virágok álltak szépen, csokorba kötve. – Láttad a cikket? – Hirtelen bámultam ismét Jungkook arcát, ami elég nyúzottnak tűnt. 
- Milyen cikket? 
- Semmilyent? – Ha a hanglejtése nem tette volna gyanússá az asszisztensemet, akkor a háta mögé rejtett papírtömeg árulta volna el. Amatőr. 
- Jungkook, ne fárassz! Beszélj! – csaptam le az asztalra a tollamat és várakozón tekintettem a srácra. 
- Megjelent a Női értékek-ben egy cikk rólad. – kezdett lázas lapozásba Jungkook. 
- És? – vontam fel a szemöldököm – Ideje volt. Még a magazin partiján beszéltem a riporterrel. 
- Han Somin-t a magazin kreatív igazgatójaként díjazták, s nyilvánvaló, hogy a kiadvány az ő kezei alatt színesebbé és átláthatóbbá vált, noha az este fénypontját az eljegyzésének híre adta. Somin Park Jimin menyasszonya, aki a JMArt alapítója és igazgatója, valamit a Park csoport örököse. Bennfentesek szerint a szertartás időpontját is kitűzték. Minden bizonnyal májusi esküvőre számíthatunk… 
- Mi a fasz? – állítottam le a hangos felolvasást – Ki volt az a szerencsétlen, aki elpofázta? – dühöngtem. 
- Miért? – kerekedtek el Jungkook szemei – Igaz? – Képtelen voltam megszólalni, csak nagyokat tátogtam, mint egy partra vetett hal, Jungkook pedig könnyedén levonta a következtetést. – Azért ez kicsit sértő! Nem csak az asszisztensed vagyok, hanem a barátod is, erre az újságból tudok meg ilyen infót!?
- Jungkook, ez… – kezdtem szabadkozni, de csak egy lemondó sóhajt kaptam válaszként. 
- Szerinted, ki adta ki? 
- Jimin biztos, hogy nem – kezdtem hangosan gondolkodni –, és rajta kívül más nem tudta… – aztán eszembe jutott valami – Harin. Vele beszéltem róla, azt mondta, a május egy jó hónap… 
- Gondolod, hogy Harin kotyogta ki? – Jungkook hangja kétkedőnek tűnt. 
- Az a nő minden díjazottal beszélt… Harin kapta a legjobb cikkért járó elismerést. – tettem hozzá, s azzal kilöktem a széket magam alól – Megyek, megkeresem! 
- Otthon van! – adta a tudtomra a dolgot Jungkook, majd még hozzátette – Mimi belázasodott, így nem mehetett bölcsibe. Azt mondta, majd otthon dolgozik és beküldi a kész cikket. 
- Majd én a körmére nézek munka után. – ajánlottam fel vigyorogva tele hátsószándékkal. 


Harin szeme a kétszeresére kerekedett, ahogy meglátott. A két fonatba rendezett sötét haját feszülten rendezte a válla mögé, vaskos pulcsijának ujját az alkarjáról a kézfejére rángatta. Dühös fújtatások közepette terelgetett beljebb a lakásba… A feldúlt nyafogása kezdett az agyamra menni. 
- Mintha nem tudnál bejönni. – Majdnem felröhögtem, ahogy megláttam nappaliban úszó papírok és könyvek árját, de a legviccesebb az a jelenet volt, ahogy Harin igyekezett belecsobbanni az irattengerbe. – Tudod, mennyire utálom, ha megzavarnak a munkában. 
- Még mindig nem végeztél a cikkel? – A hangom szándékosan volt sokkal lekezelőbb, mint egyébként, a vigyorom pedig igazán gonosz grimaszra sikerült. – Ma van a határidő. 
- És még van… – Harin karóra híján a laptopja kijelzőjére bámult – pontosan hat órám a mai napból. 
- Jól kicentized. – sóhajtottam fel, s hanyagul a lány elé vágtam a Női értékek aktuális számát. – Mit tudsz erről? 
- Ezt olvasod? – Harin hangja hűvös volt, s unottan kezdte végig pörgetni a színes lapokat – Undorító pletykalap… és… hoppá! 

Vizslatva figyeltem Harin tekintetét: a szemei újra és újra végigsuhantak a jeleken, a megdöbbenés egészen fehérre festette az arcát, az ujjai pedig meggyűrték a lapokat, mikor a cikk végszavához ért. 
- Felháborító, hogy micsoda rágalmakkal illetik Kim Jiyeon-t!
- Mi van? – Ingerülten rántottam ki a kezei közül a magazint, s meglepődve tapasztaltam, hogy az oldalakon a velem készített interjú díszelgett. Zavartan pillantottam fel Harin-ra, aki noha igyekezett visszafogni a röhögését, a szemei akkor is olyan vidáman csillogtak, hogy kétségem sem volt, mennyire elégedett magával. – Baszd meg! 
- Bocsi, nem tudtam kihagyni! – hablatyolt derűsen, majd komolyabb hangsúllyal folytatta – Nem kéne ennyire kiakadnod. Az esküvő úgysem maradhat titokban… elég nagyszabású lesz ahhoz, hogy más újságok is lehozzák a hírt. 
- Tehát nem te pofáztál? – vágtam a kérdést egyenesen Harin arcába. 
- Semmi értelme nem lett volna az esküvőtökről beszélnem annak a nőnek. – vonta meg a vállát hanyagul Harin. 

Lendületesen omlottam a szőnyegre. Hálásan gondoltam a sötétszürke ceruzaszoknyám tervezőjére, aki hosszú felvágással igyekezett kényelmesebbé tenni a ruhadarab viselését, s így könnyedén terülhettem el Harin-nal szemben egy puha ülőpárnát tuszkolva a fenekem alá. 
- Szomjas vagyok. – adtam a házigazda tudtára a problémámat, mire Harin csak felvont szemöldökkel bámult rám. 
- Tudod, hogy hol van a konyha. – mondta könnyedén. 
- Vendég vagyok. – emlékeztettem Harin-t a tényre, mire ő hatalmas levegőt eresztett a szobába. 
- Lószart vagy te vendég! – dörmögte idegesen – Nem tudom, mit kell kiszolgáltatnod magad, mintha nem itt lógnál heti rendszerességgel! 
- Akkor is vendég vagyok! – erősködtem, majd vigyorogva kérdeztem – Amúgy is, hogy beszélsz te!? – Harin bosszankodva fintorgott, majd felállt, hogy valami innivalót kerítsen nekem. 
- Jó az üdítő vagy valami erősebbre vágysz? – kérdezte, mintha valóban csak egy ritka vendéget kérdezett volna. 
- Iszol velem valami erőset? – csilingelt a hangom vágyakozón. 
- Még dolgoznom kell. 
- Akkor hagyd. Nem szeretek egyedül inni. – nyavalyogtam. Jól esett volna némi alkohol a meglepetések után, s ahogy Harin elém rakta a teli poharat, eszembe ötlött Jungkook elejtett mondata. – Mimi jól van? 
- Begyógyszerezve alszik. – vigyorgott Harin – Hihetetlen, hogy mennyire kiütik még a gyerekeknek készített szerek is. De legalább nyugtom van. Izgalmas úgy írni, hogy közben a füledbe ordít egy gyerek. 
- Nem irigyellek. – nyögtem ki a nyilvánvalót. 

Harin gyors mozdulatokkal gépelt, a leütéseit élénk kattogás követte, míg a szeme koncentrálva vizslatta a laptopja képernyőjét. A szemüvegében halványan tükröződött a szövegszerkesztő program felülete, s a rengeteg karakter sora, amivel Harin betöltötte az üres, virtuális papírlapot. Az arca még fakó tejeskávészínben pompázott, arról tanúskodva, hogy néhány hete a trópusi nap fénye nyalogatta. A nyaka hajlatában rózsaszínes paca hívogatta a szememet, s hirtelen furcsa jeges érzés szorította össze a szívemet. A reggeli balsejtelem ott motoszkált a fejemben: Jimin óvatossága, ahogy attól rettegett, hogy a bágyadt mozdulata során, amivel betakart, a bőre az enyémhez érhet. Úgy szabadultak ki a szavak a számból, mint egy váratlan tüsszentés: 
- Milyen sűrűn szexeltek? – Harin arca megdermedt egy pillanatra, s néhány gyors pislogást végzett, mintha egy szempillát igyekezne kiszorítani a szeméből. – Harin? – A nő rám emelte a tekintetét, s érdeklődve pásztázta az arcom. 
- Bocsi, megismételnéd? – kérdezte ártatlan arckifejezéssel – Nem vagyok biztos benne, hogy jól hallottam. 
- Biztosra veszem, hogy jól hallottad. – forgattam meg a szemem. 
- De ez lehetetlen! – lanyha él csendült a hangjában, aztán elmosolyodott – Erről muszáj lesz megemlékeznem a naplómban is! 
- Nyugodtan felírhatod a naptáradba is! – morogtam, majd türelmetlenül felhorkantam: – Örülnék, ha válaszolnál! 
- Ó Somin! Azt ugye tudod, hogy teljesen normális, ha egy pár néhány év együttélés után már nem él olyan aktív nemi életet, mint az elején? – Az enyhén megfáradt tekintetemmel igyekeztem Harin-t rávenni, hogy ne nézzen teljesen hülyének, s úgy tűnt, hogy azért leesik neki, hogy miért bámulok rá olyan szúrósan. – Nálad sosem lehet tudni! – emelte fel a kezeit védekezően, majd folytatta – Gondolom, sejted, hogy Mimi miatt az összebújásaink eléggé megcsappantak. Bár megvan a maga varázsa is. – vigyorgott a nő – A legváratlanabb pillanatokban, olyan helyeken, ahol még sosem csináltuk, egymás szájába nyögve, hogy minél halkabbak legyünk. – Harin elalélt tekintete láttán csaknem elpirultam. – Engem az dühít, hogy nincs időnk játszadozni, általában csak egy gyors menetet hozunk össze. 
- Te jó ég! Valamiért meg sem lep, hogy az a bajod, hogy a plasztik barátaid nem kerülnek elő! – forgattam meg a szemeimet rosszallóan. 
- Jól van, akkor te jössz! Halljuk, milyen káosz borította fel a paradicsom békéjét?
- Jimin már nem kíván. – nyögtem ki kelletlenül néhány perc hallgatás után, Harin szemei elkerekedtek. 
- Ezt meg miből szűrted le? – A hangja hidegen és hihetetlenkedve csendült fel, én pedig zavartan kezdtem mesélni neki. Beszéltem Jimin fáradtságáról és elfoglaltságáról, a nyilvánvaló jelzéseimről, a bizarr reggelről, ami során Jimin óvatossága olyan világosan mutatta a közömbösségét irántam, hogy a szívemet jégverembe zárta. 
- Javíts ki, ha tévednék, de nem igazán szoktál kezdeményezni, igaz? – kérdezte Harin gyanakodva. 
- Dehogynem! – vágtam rá gondolkodás nélkül. 
- Az nem számít, amikor valamiért ki akarod engesztelni. – vonta fel a szemöldökét Harin – A szürke hétköznapi összebújásokra gondolj! 
- Mintha az nem lenne elég, hogy olyan helyzeteket teremtek, amik általában felizgatják… – forgattam a szemeimet. 
- Most komolyan, Somin! – vágta le Harin az egyik kezét az asztalra, ami hangos durranással válaszolt a kegyetlenségre – Hozzá szoktál egyáltalán érni, ha arra vágysz, hogy ágyba vigyen? 
- Én… – A szemem előtt megjelenő képek úgy váltakoztak, mint egy film furcsa képkockái. Jimin nedves haja a homlokához tapadt, az ujjai forrón siklottak a kipirult bőrömön, az ajkai mesés varázslattal hintették be a testem, a szenvedélye mélyen bennem lüktetett. Elpirultam. – Én nem vagyok az a rámenős fajta. 
Félénken pislantottam fel: Harin annyira meglepettnek tűnt, hogy néhány másodpercig még rágcsálta a furcsán csengő mondatomat. Szorongva figyeltem, ahogy a nő tekintete elsötétedik, majd mély levegőt véve, kiszaladnak a szavak a száján:
- Valamit ígérj meg! – Harin hangja nyugodtnak tűnt és színtelennek – Ma, ha hazamész, megérinted Jimin-t! Nem csak megsimogatod, mint egy cuki kutyát; nem megpaskolod a vállát, mint egy havernak, hanem erőteljesen megmarkolod a farkát… Ha erre sem reagál, akkor holnap visszatérünk a dologra. 
- Hülye vagy!? – csattantam fel – Semmi előjel nélkül csak… Mi vagyok én? Valami kiéhezett vadállat? 
- Nehogy már elpirulj nekem, mint valami szűzlány! – dörmögött Harin – Csináld, amit mondtam! Most pedig menj! Szeretném befejezni a cikkem! 


Az alig észrevehető duruzsolás csendes homállyal vonta be a gyorsan, színesen villogó fények tömkelegével vibráló nappalit. Jimin a kanapé támlájának dőlve bóbiskolt. Legalábbis biztosra vettem, hogy nem véletlenül hajtotta pihentető szögbe a fejét; s nem puszta kíváncsiság vezette, mikor csaknem némára állította a híradó hangját. A puha köntös hófehéren ordította, hogy egy frissítő zuhanyon már túl van; s a laptop, no meg a maga mellé pakolt mappa-rengeteg láttán erősen gyanítottam, hogy még mindig a munkájára kívánt egy gyors szundi után koncentrálni… A lábujjai meglepő barnasággal illeszkedtek a szőnyeg sörtéi közé, a lábai elernyedve is monumentálisnak bizonyultak, míg a bőr felülete el nem tűnt a rövidnadrág takarásában. Legszívesebben felébresztettem volna csak azért, hogy az izmai játéka színezze át a teste nyugalmát. Kényelmetlenül rángattam le magamról a világosszürke zakót, hogy ezzel is eltereljem a figyelmemet Jimin heverésző alakjáról. Természetesen jött a mozdulat, amivel a távirányítót megpaskoltam, hogy a híradó csendes dörmögését valami mással váltassam fel. 
- Még néztem. – Jimin hangja szokatlanul dörmögő és álomittas volt, a szemei fáradtan pislákoltak. 
- Szerintem, inkább jót horpasztottál rá. – tájékoztattam a gondolataim egyik feléről. Jimin nem nyújtózkodott és az ásítást is igyekezett visszatartani, mintha ilyesmivel bizonyítani tudná a maga igazát. 
- Egy műsort vártam, ami a feltörekvő művészekről szól… – magyarázta, s közben gyanúsan lassan változtatta meg a testhelyzetét. Bizonyára elzsibbadtak a végtagjai a nem túl kényelmes alvópóz miatt. A szavai dörmögve peregtek, de én már csak a dallamra voltam képes figyelni. S arra, ahogy a mozgása nyomán kissé szétnyílt a köntös, megmutatva ezzel a nyaka vonalát és a mellkasa egy kis darabját. 
- Feltörekvő művészek? – gondolkoztam el látványosan, s reméltem, hogy a téma fókuszpontjában még mindig ez áll – Kíváncsi vagyok, kiről lesz szó. – tettem hozzá, s azzal helyet foglaltam, jobb híján, Jimin lábainál. Mocorogva igazítottam el a szoknyámat, ami valamelyest megcsavarodott rajtam, s a rózsaszín ingemet is kihúztam az elegáns betűrt formájából. Jimin a távirányítóért nyúlt, s ahogy az ujjaink találkoztak egészen megborzongtam. Harin hangja ott pattogott a fejemben, amint arra utasít, hogy vegyem a kezembe a dolgokat…
- Jungkook-ot megkeresték, szóval ő tuti benne lesz. – magyarázott Jimin, amint a TV-t visszaállította az eredeti csatornára – Gondolom, továbbra is rejtőzködik, de azt már megszokták tőle. 
- Aha. – Valahogy egyáltalán nem érdekelt Jungkook meg a modern festészet különlegességei. Mégis úgy tapadtam a képernyőre, mintha az életem függött volna tőle. Időnként Jimin megosztott velem egy-két gondolatot, noha a reakcióim bizonyára elég jól tükrözték, hogy fogalmam sincs arról, hogy mivel szédítik a népet. 

Kusza, álomszerű képek villantak fel a gondolataimban: Jimin sötét szemei, amint ígérettel teli csillogással simogatnak; a saját sóhajaim visszhangzása, amint a vágy elhatalmasodik rajtam; a kanapé homokszíne visszaidézte a tengerpart forró, kristályos felületét. S ebben a különös álomvilágban ott csengett Harin hangja: „Ma, ha hazamész, megérinted Jimin-t! Nem csak megsimogatod, hanem erőteljesen megmarkolod a farkát.”. A mély levegő, amivel eláraszottam a tüdőmet, forrón simogatta az ajkaimat, ahogy visszautat talált a szoba homályába… s Jimin térdére bágyadt libabőrt festett. Addig fel sem tűnt, hogy a lábát használtam párnának, hogy a bőre lángolva égeti az arcomat, hogy az ujjai a hajszálaim között játszadoztak. Megnyaltam az ajkaimat, s ráleheltem Jimin bőrére. A hang, ami a torkomból tört fel, az ártalmatlan légáramlatnak induló semmiséget kéjes nyögéssé varázsolta, Jimin térdétől indulva pedig masszív libabőr indult útnak. Mosolyogva figyeltem, ahogy a lábujjait görcsösen összeszorította, s a vérének áramlása dübörgőbbé vált, mint addig. Az ujjaim könnyedén simultak rá a belső combjára, hogy ráérős, puha mozdulatokkal kalandozzon a rövidnadrág szára alatt. Felnyögtem, mikor ráébredtem, hogy Jimin nem visel alsót. A homlokomat a térdének döntöttem, s az ujjaim egyre bátrabban simogatták a felhevült bőrt. Jimin-t érezhetően nem hagyta hidegen a játszadozásom, hogy kicsit sem lágyan vettem a kezembe a vágyát. A lendületem Harin szavait idézték fel, Jimin nyögése pedig felszította bennem az óhajt, hogy a férfi szemeiben tomboló szenvedély részese lehessek. 

Jimin ajkai elnyíltak, a tekintete perzselte az arcomat, a bőröm alatt őrült sebességgel dörömbölt a vérem, a fülemben pedig a szívem dobogásának üteme felülírta a TV hangjait. Úgy csúsztam végig a férfi lábszárán – ügyesen hozzádörgölve a melleimet –, mint egy kiéhezett kígyó. Amint sikerült feltérdelnem, Jimin dühödt indulattal markolt a hajamba, hogy magához húzzon. Vigyorogva haraptam bele az alsóajkába, meg akartam csócsálni, hogy még vörösebbre festhessem az ajkait. Jimin morogva fogadta a fogaim rágcsálását, az ajkai közül kiáramló levegő tűzként perzselte a bőröm. Beszippantott a mámor: Jimin keményen vetette alá a játszadozásomat a dominanciájának, s nekem nem maradt más feladatom, mint belesimulni a fájó hevességébe. Az ujjaimat akaratlanul csúsztattam ki Jimin rövidnadrágja alól, mire a férfi felmorranva mélyítette el még inkább a csókunkat. A szorítása enyhült a hajamban, az ujjai mámorító lassúsággal simultak a bőrömre: a nyakam vonalát csiklandozták, hogy aztán a kulcscsontom mentén az ingem alá merészkedjenek. Vágytam rá, hogy a selymes anyagot egyetlen mozdulattal szaggassa le rólam, hogy a bőrömet bejárja az a bódító érzés, ami az ujjaiból áradt. Az ajkai közé nyögtem, amint megéreztem az érintését a mellemen, a borzongás végigfutott a hátamon, s képtelen voltam rá, hogy az addig nyugodtan pihenő kezeim ne kezdjék lerángatni Jimin vállairól a köntös puha anyagát. Képtelen voltam tovább térdelni. Túl messze éreztem magam a vadító katlantól, amit Jimin adott nekem, mocorogva igyekeztem az ölébe ülni. A keze mindenhol ott járt: a bőröm már lángolt a mozdulatai nyomán, a gondolataim kiürültek, képtelen voltam a rózsaszín ködön túl bármilyen külső tényezőt felfedezni. Észre sem vettem, hogy Jimin megemelkedik, hogy lerángathassam a rövidnadrágját, csak a szakadás hangjára figyeltem fel, amivel a férfi megszabadított a nejlonharisnya fogságából. A szoknyám túl szorossá vált, a melltartóm már feladta a harcot: Jimin fogainak képtelen volt ellenállni az elölkapcsos fehérneműm gyenge védelme. Vad ujjak igyekeztek a bugyim utolsó oltalmát eltiporni, s én sóhajtva helyezkedtem, hogy Jimin vágyát kielégíthessem. A férfi pulzáló vérárama bennem dübörgött, s én sóhajtva vettem fel a vágya ütemét. A sóhajaink fájdalmasan felgyorsultak, a csókjaink vadabbá és elnagyoltabbá váltak, a perzselés vörösre festette az addig rózsás ködfelhőt a fejemben. Zilált szavak szakadtak fel a lelkemből: hangok, amik könyörögtek a mámorító kínért, amit Jimin harapott bele a testembe. Nyikorogva csúszott arrébb a padlón a kisasztal, amin Jimin laptopja pihent, a férfi pedig megemelkedett. A combjai megfeszültek, a mellkasa a mellemnek nyomódott, s én sikkanva karoltam át a nyakát, nehogy leessek… A szőnyeg puha volt alattam, noha néhány iratot is magam alá gyűrtem, amik hűvösen nyomták a csigolyáimat. Jimin bőszült vadként döfte belém magát, már képtelen voltam megállítani a nyögéseim szimfóniáját: görcsös hangfoszlányok járták át a nappalit. Vérszínűvé perzselte a szenvedély az előttem szikrázó gondolat-pettyeket, a tüdömből kiáramló levegő tűzijátékszerű hanggal süvített, míg a gyönyör a vörös varázst lila csillagporrá morzsolta szét. 

Percegik csak Jimin felhevült légzését érzékeltem a fülem mellett, a teste súlya tompa fájdalommal passzírozott a szőnyeg szálai közé. Megkönnyebbülten nyögtem fel, ahogy sikerült valami összegyűrt papírgalacsint kivadásznom magam alól. Zavart tekintettel bámultam a kezemben lévő mintát, amin halvány színek tömkelege virított, de még képtelen voltam foglalkozni vele. Szükségem volt néhány pillanatra, hogy a világ kiszélesedjen… A TV halk dörmögése lassan eljutott a fülemig, Jimin légzése egyre egyenletesebbnek tűnt, a vörös és lila szikrákat végleg felszárította a testünk nyugalma. 
- Mi van a kezedben? – Jimin hangja még mámorosan csengett, ami halvány mosolyt csalt az arcomra. 
- Valami papír. – nyögtem, ahogy a férfi helyezkedve a bordáim közé nyomult, s néhány perc múlva nagyot szusszanva felült. Kimerült tekintettel figyeltem, ahogy Jimin könnyedén a kanapénak veti a hátát, s engem kezdett el vizslatni. A szemében feltűnő pajzán csillogástól vigyorognom kellett, s hogy eltereljem a figyelmem a kezemben lévő iratot kezdtem vizsgálni. Fáradtan tápászkodtam fel, mintha ezzel segíteni tudtam volna a tisztán látásomat. A szemöldököm magasra szaladt, ahogy a legkedveltebb esküvői meghívó árnyalatok visszaköszöntek a papírról, s kérdőn bámultam Jimin-re. 
- Ez meg mi? – adtam hangot az értetlenkedésemnek. Jimin könnyedén kibányászta a kezemből a színskálát, majd megvonva a vállát válaszolt: 
- Muszáj az esküvőnkkel is foglalkoznom. – A sóhaj, ami kibukott belőle fáradtnak hangzott. – Bár bevallom, nem sok időm van még ezzel is bíbelődni. 
- Miért nem fogadsz fel valakit? – kérdeztem – Biztos van olyan ismerősöd, aki képes lenne nem elcseszni az egészet. 
- Nem zavarna? – csodálkozott el. 
- Dehogy! – vágtam rá gondolkozás nélkül – Így is van elég bajod, ne vedd még ezt is a nyakadba! 
- Van egy nő, aki egész pofás kis esküvőket szokott összerakni. – gondokozott hangosan Jimin. 
- Szeretnék majd találkozni vele. – adtam hangot a kívánságomnak. 
- Komolyan? – Jimin szemei óriásira kerekedtek – Azt hittem, nem akarsz ezzel foglalkozni. 
Meg sem lepődtem, hogy Jimin figyelmét nem kerülte el, mennyire távol tartom magam az esküvő minden apró részletétől. 
- Szerinted, nem fordulnék ki a házasságkötő teremből, ha a helyiség díszítésé béna lenne? 
- Ez igaz! – motyogott maga elé Jimin, a pillantása vidáman csillogott, az ujjai pedig az egyik tincsemmel játszadoztak. Könnyedén ragadta meg a hajamat a tarkóm mellé, hogy birtokló csókot leheljen az ajkaimra, mintha ezzel képes lenne megakadályozni az elévetített képet a szökésemről. – Az enyém vagy, Somin. Nem fogom hagyni, hogy meghátrálj! 
Könnyedén paskoltam meg az arcát, a vigyor, ami az arcomra terült, pimaszul kiszélesedett: 
- Majd meglátjuk! 


Nagyot nyújtóztam. Az asztalomon felhalmozott iratok és mappák egyenként átkerültek a „feldolgozott” részlegbe. Ráérős nyakkörzést végeztem, s igyekeztem a laptopom képernyőjét figyelmen kívül hagyva végigvezetni a tekintetemet az irodában. A bútorok a megszokott helyükön álltak, a tárgyak portalanul pihentek tökéletes rendben. Csak az a piros virágokból kötött csokor tűnt gyanúsan kirívónak a pasztellszínekben pompázó irodám nyugodtságában. Úgy közelítettem a virágokhoz, mintha valami veszélyes vadállatot próbáltam volna megkörnyékezni. Az apró szirmok nem tűntek vérszomjasnak, mégis félénken érintettem meg a felületüket. A hófehér kártya egészen megtörte a vörös vértengert. „Gratulálok!” Cirádás betűk hirdették aranyozott testtel az egyetlen szót, ami megnyugtatóan hatott rám. Kellett néhány másodperc, mire feltűnt, hogy a kártya valójában szétcsúsztatható…
Fekete egyenletes jelek sorakoztak rajta, egy telefonszám, s az aláírás, amit a küldő latin betűkkel vésett a puha papírtestbe. A szemeim elkerekedtek, a kezem pedig remegni kezdett az apró kártyával együtt. 
- A főnök azt mondta… – Jungkook hangja váratlanul törte meg a hűvös képeket és a fekete felleget, ami rám telepedett. – Te jó ég! Somin, jól vagy? – a szavai aggódva csendültek fel, s egy pillanatra megfogta a karomat, mintha attól félne, hogy ha nem ad támaszt, elájulok – Nagyon fehér vagy. 
- Jól vagyok. – Vissza kellett nyelnem a feltörni kívánó keserűséget, hogy nyugodtan válaszolhassak a kérdésre. 
- Biztos? – Jungkook noha igyekezett a kezemben szorongatott kártyát meglesni, én olyan apróra gyűrtem, hogy képtelen legyen felfedezni az elbújtatott üzenetet. 
- Ne aggódj semmiségek miatt! – csattantam fel, s azzal az asztalomhoz sétáltam, s a kis papírt észrevétlenül gyűrtem a zsebembe – Itt vannak az anyagok, amiket átnézésre hoztál. – irányítottam a figyelmét a munkára, hogy végre megfeledkezzen a sápadtságomról. 
- Oké! – Jungkook védekezően felemelte a kezeit, s a néhány perces megbeszélés után kisétált a mappák sokaságával. 

A szívem zaklatottan dobogott. A kis kártya kegyetlenül égette a zsebemet: a szavai ezernyi emléket ébresztett fel, amikről azt gondoltam, hogy már elveszítették a hatásukat az életemre. Nem kellett kibányásznom és kisimítanom a fecnit, pontosan emlékeztem az üzenetre: 

Ez a számom. Hívj fel! Beszélnünk kell! ~ Kim JI 

Nyugtalanító hidegrázás szaladt végig a gerincem mentén. Mi a faszt akarhat tőlem Kim Jongin? 

Megjegyzések

  1. Szia Chiru, köszi a folytatást :) milyen fordulat, már vártam, hogy mikor tűnik fel a főgonosz, most meg is kaptam :) Izgalmas nagyon, várom a folytatást :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Brigi!

      Nagyon szívesen a folytatást. :)
      Bizony feltűnik a főgonosz is. Muszáj neki, hát valamiről szólnia kell ennek a résznek... Aztán majd kiderül, mit fog alkotni a drága.
      A folytatás hamarosan érkezik (remélem)! :)
      Köszönöm a komit!

      ~Chiru

      Törlés
  2. Jimin egy úriember, de hát ezt eddig is tudtam :D
    Az a nő a noname újságtól gyanús nekem, mintha egy pletykalap sajtósa lett volna. Kóstolgatja vagy mi a fene? Miért probléma az, hogy a saját cégétől kap díjat? Azok is elismerhetik, hogy jól csinálja a munkáját …. Gúnyos, rosszindulatú nőszemély, és a zavarosban halászik. Biztos vagyok benne, hogy csak Jimin-re volt kíváncsi ….. Mi köze hozzá, milyen kapcsolatban vannak? Valamilyenben. Még jó, hogy a szexuális életükben nem kezdett el vájkálni, bár Somin kiosztotta volna biztos :D
    Ajj, Somin, ne csináld már a feszültséget állandóan! Én már végképp nem értem ezt a csajt, mi a búbánatért kell ennyire tiltakozni egy kapcsolat szorosabbra vonásától? Elég régóta együtt vannak már ahhoz, hogy ezt valamilyen ’keretek között törvényesítsék’. Jimin legalább is ezt akarja, és bizony elég régóta akarja ezek szerint, ha már Harin állítása szerint két éve (!) megvette a gyűrűt. Elég sokáig gondolkodott rajta, és nem azért, mert nem szerelmes Somin-ba. Nem tudhatta, hogy a lány hozzávágja a gyűrűt, elköltözik tőle, elbujdokol a világ másik végébe …. vagy ki tudja. Somin annyira retteg a házasságtól, no meg majd a gyerekektől, nem értem miért. Lennék ’pár’ évvel fiatalabb, lecsapnám a kezéről ezt a pasit :D :D
    Mennyire figyelt arra, amit a vőlegénye mondott? Ha csak ennyire emlékszik, hogy valami nagy dobásra készül Jimin …. meg izé ….. Huh, nekem már marhára elment volna a kedvem. Jimin azonban kitartó, és próbálkozik a végsőkig, rohadtul szerelmes :D
    Hah, májusi esküvő …. az enyém is akkor volt :D :D :D
    Hosszú jegyesség, mi a francnak? Ha beleszámoljuk viszont, hogy Jimin két éve őrzi a gyűrűt, akkor már kettő el is telt :D
    Ezekből a gondoskodó mozdulatokból azt szűrte le, hogy Jimin elhidegült? Hát komolyan mondom, hülye ez a lány …. Valamit csinálni kellene vele, de tényleg.
    Harin még otthon is dolgozik, mert beteg a kislány. No, ez csak még jobban eltántorítja Somin-t …. Kinek járhatott el a szája?
    Harin haláli csaj, ez a duma …. :D Rohadtul igaza van, ezek szerint Somin csak egy passzív fél a kapcsolatban. Tehát hagyja magát :D Egyszer sem kezdeményezett? Akkor Jimin tényleg nagyon de nagyon szerelmes :D
    Na, akár magamat látnám a tv előtt :D :D :D Kapaszkodok a távirányítóba és jót szundítok, filmszakadás teljes mértékben, de ha ki akarják venni a távkapcsolót a kezemből, akkor felháborodok, hogy nézem, ne kapcsold már el! :D
    Mi a fenének is kéne az az alsó, csak útban lenne :D Jimin vajon mire gondolt most, hogy Somin lépett elsőnek? Remélem most már nem mondja, hogy a pasi közömbös iránta és nem kívánja ….
    Tényleg, mi a büdös francot akar JongIn? Remélem Somin meg nem lesz olyan hülye, hogy titkolózni fog, és nem mondja ezt el Jimin-nek ….

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Jimin tényleg egy úriember. És nagyon türelmes is. Nagyon szeretheti Somint, ha ennyi mindent képes elnézni neki. Na igen, Somin és az újságírónő… nem egy jó párosítás. Taps Sominnak, amiért nem küldte el melegebb éghajlatra. XD Még szép, hogy Jiminről is érdeklődnie kellett. Az nem hír, hogy valaki rendesen dolgozik. Az már sokkal inkább, ha valamilyen botrányt kavar… bár azt nem sikerült a nőcinek elérnie. Pedig Somin, ha ideges, tudjuk milyen hangnemben képes beszélni. XD
      Somin nem bírja elviselni, ha tartozik valakihez. Biztos feltűnt már, hogy a szülei csak vannak és valójában nem vesznek részt Somin mindennapjaiban. Somin megszokta, hogy egyedül van, és neki ez megfelel. Biztos vagyok benne, hogy valami gyerekkori trauma a ludas. Mindig ott kell keresni az ilyet! XDDDD
      Jimin és a gyűrű… az előző HJ-nek úgy lett vége, hogy Somin egy karkötőt kap ajándékba. Jimin már akkor megvette a gyűrűt is, a karkötővel pedig felmérte Somin házasulós kedvét, ami nem volt… Így várt vele… szerintem nem véletlen hogy Hawaiin kérte meg a kezét! XD
      LOOOL Somin nem nagyon figyelt, amikor Jimin a munkájáról beszélt. XD Ki tudja, hogy hova figyelt akkor… XDDDD De hát na, Jimin mindent elnéz neki. XD
      A május jó hónap, a szüleim esküvője is akkor volt. XD Nem tudom, miért május lett nekik… szeretem a tavaszt. =.=
      Somin kicsit meg van kattanva. El kell nézni neki. XDDD Na igen, és még ott az újságcikk is, meg hogy ki pletykálhatott. Szegény Jungkookot sajnálom (meg a legtöbb havert), aki nem az ifjú jegyespártól tudja meg az esküvő lehetséges dátumát, hanem az újságból. XD
      Harinnak muszáj dolgoznia. XD Hát ki írja meg helyette a cikkeit? XD Attól, hogy Mimi beteg, még nem áll le az újság. xD Harintól nem lehet mást várni! xD Vannak érdekes tanácsai~~~ Lesznek is még~~~ XD Oh hogy Somin mennyire kezdeményező… azt azért nem tudhatjuk. Mi számít kezdeményezésnek? Mit gondol Somin annak? Sok tényezős kérdés. XD
      Tényleg???? :o Én így nem tudok tv-zni, vagy nézem, vagy nem. XD Aludni meg végképp nem tudok tv-re. O.O Bár gyerekkorom óta rossz alvó vagyok… vagy inkább nehezen alszom el, legtöbbször azért onnantól nincs gondom (ha a saját ágyamban vagyok). XD
      Nem hiszem, hogy Somin mostantól azon fog aggódni, hogy Jimin nem kívánja… majd aggódik Jongin miatt. Mit akarhat??? Tiszta izgalom! XD Bár ki tudja, hogy Somin találkozik-e vele egyáltalán… O.O Na majd kiderül~ :)

      Köszönöm a komit!
      ~Chiru

      Törlés
  3. Szia Chiru!

    Lassan haladunk az esküvő felé, bár Somin szemszögéből nézve gyorsabban. Jimin annyira szerethető, szinte tökéletes férfi. :) Sominnak igenis jót tesz Jimin terelgetése, kellenek ezek a szelíd iránymutatások. Szinte láthatatlanul kézen fogva vezeti őt. Egy szolidabb szellemi tulajdonságokkal rendelkező férfi nem hiszem, hogy tudná őt kezelni. :) Jongin színre lépésével feltehetően át fognak kicsit rendeződni a dolgok. Izgalmas lesz a folytatás. Köszönöm szépen az 5. rész másik fejezetét. Igazán tetszett!

    damki

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Damki!

      Igen-igen, lassan haladunk, szerintem nem árulok el nagy titkot, hogy csak az utolsó partban térünk vissza arra az idősíkra. Nekem nem illik ezt mondanom, de tényleg Jimin hihetetlenül jól sikerült karakter lett. (öndicséret off)
      Istenem, de szépen írod. ☆.☆ Bevallom legtöbbször, ha írok, nem mindig sikerül átadnom azt, amit akarok. Vagy inkább csak reménykedek benne, hogy sikerül. De nagyon örülök, hogy Jiminben látod ezt a vezetést. Somin nagyon makacs és utálja, ha irányítják, így Jiminnek úgy kell terelgetnie, hogy a lány ne jöjjön rá. XDDD Ha ezt sikerült belevinnem a sztoriba... akkor nagyon elégedett vagyok magammal. ♥♥♥♥
      Oh Jongin mint valami ijesztő szellem ott lebeg... mire készülhet? O.o
      Remélem, tényleg izgalmas lesz a folytatás. =D Köszönöm a komit! Örülök, hogy tetszett~

      ~Chiru

      Törlés
  4. Szia Chiru, köszönöm szépen a folytatás második részét. (*^-^) Micsoda rész, köszi hogy nem hagytál lógva. (o^^o) Hogy mi Somin balsejtelme és ki írta a cetlit. Bár a cetlire volt tippem. Szegény Somin nem csak az esküvő miatt stresszel hanem Kim miatt is.( •᷄⌓•᷅ )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Yukishiro!

      Nagyon szívesen a 2. partot, azóta a 3. is felkerült. :)
      Na igen, Jongin előkerült, Somin kiakadt... és most már valóban nem csak az esküvő miatt stresszelhet. O.O Mik lesznek még itt???? Borzasztó! XD

      Köszönöm a komit!
      ~Chiru

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hatalmi játszmák 2. [3/3]

Hatalmi játszmák 5. [4/5]

Kukkoló ~ 4. fejezet